Нова важлива історія із серії “Перемагаймо разом! Борімося за те, що має значення” про допомогу там, де ризики найбільші.

The Global Fund підтримує профілактичні та консультаційні послуги таких сервісів як  DrugStore в Україні. Зусилля цього сервісу направлені на мінімізацію ризиків передозувань, проявів сексуального насильства серед активних учасників нічного життя, проводить інформаційні заходи для профілактики та протидії розповсюдження #ВІЛ серед молоді.
Герої другого сюжету розказують про свій досвід та потреби, які розуміє Drugstore, та допомагає мінімізувати ризики:
  • Влад Шаст, квір-персона, перформер і відкритий гей.
  • Юля, рейверка, раннерка та модель Onlyfans.
  • Влад, рейвер, пансексуал і Pr-консультант.
Серія “Перемагаймо разом!” – Це історії українців, яким доступ до програм профілактики та лікування ВІЛ, ТБ, гепатиту чи ЗТ, програм психологічної підтримки та консультацій рівних рятували життя останні 20 років.
Це програми, які стали можливими за підтримки Глобального фонду, а ці історії створені для підтримки 7-го раунду поповнення фінансування Глобального фонду від українського громадянського суспільства.
Також рекомендуємо вам переглянути відео нашої першої героїні Анни Арябінської, координаторки хабу #HelpNowPL: https://youtu.be/fzDK6aeze