SoS_project 2.0 запрошує до співпраці консультанта(ів) для розробки алгоритму та скриптів для ІТ-рішення «е-соціальний працівник».

Мета та предмет конкурсу: відбір експертів з галузі охорони здоров’я, які працюватимуть відповідно до рамочних вимог (технічних завдань, технічних специфікацій) над програмними аспектами розробки ІТ-рішення «е-соціальним працівник».

Географічний фокус проекту, в рамках якого розробляється «е-соціальний працівник», охоплює 14 країн: Албанія, Вірменія, Азербайджан, Боснія та Герцеговина, Грузія, Казахстан, Киргизстан, Молдова, Чорногорія, Північна Македонія, Сербія, Україна, Узбекистан.

Розробка системи електронного соціального працівника необхідна в рамках розробки та впровадження спеціальних цифрових методів та інструментів надання електронних послуг для ключових груп населення. Послуги, які має охоплювати е-соц.працівник є стандартними послугами з профілактики та догляду за ВІЛ для ключових груп населення, уражених ВІЛ, і включають: профілактику ВІЛ, полегшений доступ до діагностики ВІЛ, зв’язок з доглядом та підтримкою та ін.

Е-соц.працівник — це рішення для обміну миттєвими повідомленнями на основі штучного інтелекту для оцифровування процесу надання соціальної допомоги та обміну відповідною інформацією. Рішення має бути корисним як для клієнта, так і для соц.працівників. Це має бути механізм віртуального помічника з можливістю його інтеграції в будь-які підключені сервіси, використовуючи єдину центральну базу даних (наскрізна інтеграція клієнтських даних і послуг з віртуальним помічником).

Електронний соціальний працівник повинен мати можливість надавати низку інформації, відповідей, доступу до послуг / послуг, які зменшать навантаження на соціальних працівників і дозволять їм приділяти більше часу та зусиль більш значущим задачам, що потребують індивідуального підходу та безпосереднього спілкування к клієнтом.

Усі процеси, які входять до сфери навантаження соціальних працівників у межах послуг/тематичних областей на діаграмі вище, які можна автоматизувати, мають бути відображені в алгоритмі та наступних сценаріях діалогу електронного соціального працівника та клієнта, що забезпечить їх реалізацію без залучення реального соціального працівника(ів).

В рамках даної конкурсної пропозиції також може бути заключений міжнародний контракт.

Період виконання робіт/надання послуг: листопад – грудень 2022р.

Останній термін подачі заявок: 7 листопада 2022 року.

Контакт для подачі заявок на конкурс: obilous@aph.org.ua (у темі повідомлення, будь ласка, зазначте: е-соц працівник).

Ознайомитись з технічним завданням та деталями конкурсної пропозиції.