Вже зовсім скоро відкриють свої двері в Київській та Івано-Франківській областях притулки для людей із ключових груп, які постраждали від війни. Це стало можливим завдяки підтримці спеціальної програми Emergency Response регіонального проєкту #SoS_project 2.0* в партнерстві з ВБО «Конвіктус Україна».
Завдяки підтримці проекту #SoS2.0, отримати допомогу зможуть представники ключових груп населення, в тому числі постраждалих від насильства, та їх родини, які сьогодні є внутрішньо переміщеними особами.
За ініціативи ВБО «Конвіктус Україна» ведеться робота з дружніми центрами соціально-психологічної допомоги в обраних областях, результатом якої стане:
✅ збільшення кількості місць для жінок, дітей та чоловіків із вразливих груп на 30 місць у Київській області та на 20 місць у Івано-Франківській області із покращенням пропускної спроможності закладів на 400 осіб із вразливих груп до кінця року;
✅ забезпечення надання психологічної підтримки та перенаправлення для осіб, які зазнали насильства та зґвалтування;
✅ надання індивідуальної матеріальної допомоги клієнтам ЗПТ на оренду житла;
✅ забезпечення витрат , пов’язаних із харчуванням, покриттям базового пакету ліків та господарських товарів.
Також передбачена технічна підтримка вже існуючих шелтерів в Полтаві, Кривому Розі, Черкасах та Житомирі, що нададуть допомогу 1000 представникам ключових груп населення та їх сім’ям.
Телефонуйте ☎️ +380 67 696 34 84 та отримайте детальну інформацію про місця, послуги, тривалість перебування та контакти психологів і соціальних працівників закладів.
*Регіональний проєкт «Стійкість послуг для ключових груп населення в регіоні Східної Європи та Центральної Азії» (SoS_project 2.0) впроваджується консорціумом організацій на чолі з Альянс громадського здоров’я Alliance for Public Health у партнерстві з «100% життя» – Мережа ЛЖВ за фінансової підтримки The Global Fund