Друзі, раді представити вам посібник “Підтримка ментального здоровʼя в кризові періоди”, який створювався за фінансової підтримки Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, за сприяння Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини.

Ідея про його формування виникла, бо ми щоденно переживаємо турбулентність не тільки в інформаційному плані, а й фізичному. Нам щодня треба тримати себе, турбуватись про своє ментальне здоровʼя, опікуватись оточенням.

І хоч інформації вже не бракує з приводу психологічної самопідтримки, та все ж корисно мати під рукою дієві техніки та рекомендації, зібрані з різних джерел в одному місці. Цей гід стане вашим надійним помічником у створенні здорового робочого середовища, зменшенні стресу та підвищенні емоційного добробуту. Від стратегій розпізнавання ознак вигорання до практик майндфулнес та важливості фізичної активності – усе це чекає на вас у нашому посібнику.

Особливо корисним цей посібник буде для тих, хто дбає не тільки про власний стан, але й створює культуру турботи про психічне здоровʼя в колективах.

Памʼятаймо, що ми “беремо в кредит” наш психічний ресурс, тож зобовʼязані його вчасно та якісно повертати задля збереження себе, свого оточення та суспільства, в цілому.


Підтримка ментального здоровʼя в кризові періоди