З 01 жовтня 2018 р. в рамках проекту «HealthLink» введена в дію Програма мотивації для медичних працівників, які співпрацюють із МБФ «Альянс громадського здоров’я» (надалі – Альянс) та БО «100% життя» (надалі – Мережа) та здійснюють тестування пацієнтів на ВІЛ у проекті.
Програма мотивації для медичних працівників розроблена з метою підтримки та стимулювання медичних працівників за їх високі досягнення у виявленні нових випадків ВІЛ-інфекції та доведенні пацієнтів до Д-обліку.
У Програмі мотивації беруть участь усі без винятку медичні працівники у 12 регіонах України (Київській, Чернігівській, Черкаській, Полтавській, Миколаївській, Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській, Одеській, Донецькій, Кіровоградській областях та м. Києві) , які співпрацюють із Альянсом та Мережею у рамках проекту «HealthLink».
Програма мотивації є накопичувальною та складається із п’яти рівнів індикаторів, яких необхідно досягти протягом проектного року кожним медичним працівником.
Індикатор – це показник, який характеризує кількість нових виявлених ВІЛ-позитивних пацієнтів, які поставлені на Д-облік. Дані показники відрізняються для медичних працівників із різних груп регіонів:
Група 1: м.Київ та Одеська обл.
Група 2: Донецька та Дніпропетровська обл.
Група 3: Інші регіони.

Протягом року медичний працівник може отримати усі п’ять пакетів винагороди, поступово накопичуючи свої результати виконання індикатора. Кожен із пакетів можна отримати лише один раз.

Підведення підсумків роботи медичних працівників, як і нагородження переможців, проводиться щомісячно згідно затвердженого графіку.

За період з 01 жовтня 2018 р. по 31 березня 2019 р. у Програмі мотивації взяли участь 44 медичних працівника Альянсу та 41 медичний працівник Мережі із різних регіонів України.

Більша частина переможців отримала вже декілька мотиваційних пакетів нагород і впевнено йде до мети – отримання планшету.

У квітні перший медпрацівник отримав Планшет, досягнувши усіх 5-ти рівнів індикаторів Програми.

Переможцем стала Силенок Наталія Анатоліївна, лікар Чернігівського обласного центру з профілактики та боротьби зі СНІДом. МБФ «Альянс громадського здоров’я» та БО «100% життя» щиро вітають Наталію Анатоліївну із високими результатами та бажає наснаги і нових досягнень у майбутньому!

З кожним місяцем все більша кількість медичних працівників виконує встановлені індикатори, долучається до Програми та отримує подарунки. Із списками переможців можна ознайомитись за наступним посиланням.

Альянс щиро вітає усіх медичних працівників із досягненням високих результатів і бажає успіхів, натхнення та нових перемог!