Раді нарешті поділитися результатами благодійного збору на санітарні автомобілі для українських медиків, який ми провели на 24-й Міжнародній конференції зі СНІДу AIDS 2022, що пройшла у Монреалі (Канада) з 29 липня по 3 черпня 2022 року.

“Україна нескорена, а українці незламні. Ми вистоїмо і переможемо, бо іншого шляху не маємо. Але підтримка світу нам необхідна як ніколи!
Я особисто та від імені Альянсу і всіх українців щиро вдячний кожному, хто долучився до збору коштів на мікроавтобуси для евакуації поранених із зони бойових дій до найближчих шпиталів, – сказав Павло Смирнов , заступник виконавчого директора Альянсу громадського здоров’я. – Понад 90% коштів було зібрано за кілька днів у Монреалі під час International AIDS Conference. І нам вдалось придбати не 1, а 2 авто. Я тисну руку кожному і звітую, що автобуси ми оперативно змогли купити у Нідерландах. Обидва авто успішно були доставлені до Києва, де їм було проведено необхідний ремонт. Вже відмінному технічному стані вони вирушили у зону активних бойових дій. Їх також було закамуфльовано для більшої безпеки медиків та поранених. Вживані авто тепер отримали нову місію – #рятувати людські #життя на фронті. І я дуже вірю, що вони якнайдовше служитимуть цій місії.”

Отож, докладна розповідь про те як українців підтримували учасники конференції з усього світу, як ми збирали кошти і розповідали про Україну, як і де були придбані авто, привезені в Україні, технічно вдосконалені і передані на передову!

Велика вдячність всім учасникам #AIDS2022, хто підтримав донатом і не тільки, щиро дякуємо всім партнерам, хто допомагав на кожном кроці, командо Альянс громадського здоров’я Alliance for Public Health та SoS_project – ви неймовірні, ви завжди робите більше!

Дякуємо всім , хто допоміг організувати весь процес: від амбітної ідеї “зібрати за пару днів кошти як мінімум на 1 авто” та організувати все-все-все до фінальної передачі 2х авто на передову.