6-7 червня 2017 р. в рамках робочого візиту до України представників Французької агенції з міжнародної технічної експертизи (Expertise France) – проектної менеджерки Марі Марте та медичної експертки Лізи Хуанг – відбулися зустрічі з представниками МБФ «Альянс громадського здоров’я» та пілотних проектів з 5 міст країни, які діють в рамках проекту «Розбудова потенціалу з метою реалізації якісних ґендерно-чутливих інтервенцій зі Зменшення Шкоди в Україні».

6 червня гості взяли участь у робочій зустрічі співробітників організацій-партнерів Альянсу, які виконують проект – «Конвіктус» (м. Київ), «Вікторія» (м. Хмельницький), «Шлях до дому» (м. Одеса), «Громадське здоров’я» (м. Кривий Ріг) та «Повернення до життя» (м. Кропивницький). Під час зустрічі були обговорені інтервенції, що впроваджуються в проектах, їхній взаємозв’язок з проектом Глобального фонду, програмою ЗПТ, вплив на життя клієнток(-тів) проекту та перспективи інституціалізації і довгострокового впровадження заходів проекту.

На наступний день гості відвідали організацію «Конвіктус», ознайомилися з практичними аспектами роботи ґендерного проекту, мали нагоду поспілкуватись зі співробітниками та клієнтками.

Гості також запросили українських колег представити результати діяльності проекту під час симпозіуму в рамках Міжнародної конференції зі СНІДу, яка відбудеться 23-26 липня 2017 р. у Парижі.

Ви можете дізнатися більше про впровадження проекту за цим посиланням.