❗️100 днів повномасштабної війни росії проти України
❗️100 днів випробувань і мужності
❗️100 днів неймовірної стійкості українців, цивільних і військових, команди Альянсу громадського здоров’я, партнерів та волонтерів, щоб забезпечити мир і доступ до лікування для всіх, хто цього потребує.

Ми підготували звіт «100 днів війни» #ЗавждиНаПередовий, в якому розказано, як ми разом задовольняємо виникаючі потреби, фактично обслуговуючи більше клієнтів більшої килькстю послугам, якщо це дійсно необхідно.

На сьогодні через війну:

  • 8 мільйонів українців були внутрішньо переміщені (ВПО)
  • 7 мільйонів – стали біженцями від війни
  • 25 000 українців вбито російською армією лише в одному місті – Маріуполі
  • 20% України окуповано росією

Маємо втрати. Але ми боремося.

Альянс громадського здоров’я висловлює вдячність за неймовірну роботу всіх наших партнерів: БО “100% Життя”, Центру громадського здоров’я МОЗ України, усіх партнерів-виконавців, представників спільнот та мереж, співробітників НУО та соціальних працівників, лікарів та медсестер! Ви дивовижні! Все, що ми маємо сьогодні, ми досягали разом! Велика вдячність урядовим установам, агентствам ООН та іншим міжнародним організаціям.

Ми висловлюємо щиру вдячність за критичну підтримку від наших донорів, ваше фінансування має вирішальне значення для підтримки протидії ВІЛ та туберкульозу в Україні, а також для вирішення нагальних потреб, спричинених війною! ВЕЛИКЕ ДЯКУЄМО Глобальному фонду, Уряду США та Плану надзвичайних ситуацій президента США з боротьби зі СНІДом (PEPFAR), CDC, USAID – Агентство США з міжнародного розвитку, #US_NIDA, Єльський університет, Frontline AIDS, Christian Aid, IAS – Міжнародне товариство зі СНІДу, Партнерство «Зупинити туберкульоз» #UNOPS, Всесвітній організації охорони здоров’я (ВООЗ), ЮНЕЙДС, #FIND, Європейській групі з лікування СНІДу, Aidsfonds, Міжнародному фонду «Відродження», Фонду сприяння відкритому суспільству, всім іншим донорам та особам, які надали приватні пожертви!

Ваша підтримка рятує життя!
ВЕЛИКЕ ВДЯЧНІСТЬ українській армії, яка захищає не лише Україну, а й усі фундаментальні принципи миру, свободи, суверенітету та гідності!
Разом ми переможемо!
Ознайомитись зі звітом: https://bit.ly/3xov1EL