Чи потрапляли ви у ситуацію, коли конче потрібна консультація з питань здоров’я, а можливості відвідати лікарню немає? На щастя, світ змінюється і діджиталізація проникла у кожну сферу життя. Наразі багато послуг доступні онлайн, сфера здоров’я не виключення.

Сайт Help24.org.ua розроблявся Альянсом громадського здоров’я, як ресурс корисної інформації для пацієнтів з ключових груп, які отримують послуги пов’язані з ВІЛ інфекцією. Головною перлиною сайту – є рейтинг медичних закладів та лікарів, завдяки якому пацієнти можуть зважено приймати рішення, до якого закладу або лікаря звернутися.

З 1 грудня 2020 року сайт розширює свій функціонал. Тепер консультації експертів, щодо питань здоров’я та психологічних проблем, можна отримати онлайн, до того ж безкоштовно. Кожний охочий може пройти реєстрацію та записатися на прийом у будь-який зручний час. Для підтримки користувачів та допомоги у режимі реального часу створено онлайн чат. При виникненні будь яких питань, звертайтесь в онлайн чат до наших адміністраторів.

До зустрічі на сайті www.help24.org.ua