#AIDS2016

Альянс громадського здоров’я (Україна) реалізує одну з найбільших програм по роботі з уразливими групами населення, яка стала переламною точкою у боротьбі з епідемією ВІЛ-інфекції в Україні. Досвід організації сприяв розробці низки програм для регіону СЄЦА, а також проектів, спрямованих на подолання епідемій у країнах Східної Африки та Азії, у яких рушійною силою епідемії є вживання ін’єкційних наркотиків. Ми будемо розповідати про події, які відбуватимуться під час конференції AIDS 2016: презентації, семінари, постерні презентації, а також роботу двох виставкових стендів під час проведення заходу.

СУБОТА, 16 ЛИПНЯ

11:30 – 13:00. Презентація: Не залишити нікого позаду – пріоритетність програм для ключових груп населення. (Павло Смирнов).

Місце проведення: Міжнародний конференц-центр.

ВІВТОРОК, 19 ЛИПНЯ

12:30 – 14:30. Постерна презентація: Економічний аналіз ефективності інвестицій у послуги з профілактики ВІЛ у найбільш уразливих групах в Україні (Тетяна Салюк)

Місце проведення: Зона демонстрації постерів, перший рівень (біля входу Arena Entrance).

14:00 – 15:00. Презентація та подальше обговорення: Навчальний курс Академії зменшення шкоди: як перейняти досвід десятиліть (у сфері зменшення шкоди) за 3 тижні? (Тетяна Дешко).

Місце проведення: Стенд Альянсу з ВІЛ/СНІД на AIDS 2016 (#374)

15:00 – 16:00. Презентація та подальше обговорення: SyrEx Cloud: Забудьте про паперові документи! Програма для обліку клієнтів. (Павло Смирнов).

Місце проведення: Стенд Альянсу з ВІЛ/СНІД на AIDS 2016 (#374)

18:30 – 20:30. Презентація: Не залишити нікого позаду: розширення послуг у сфері ВІЛ для ключових груп (Тетяна Дешко).

Місце проведення: Міжнародний конференц-центр, сесійна зала 7.

СЕРЕДА, 20 ЛИПНЯ

9:00-10:00. Семінар «Регіональна платформа СЄЦА: потреби ЛЖВ країн Східної Європи у ТП та шляхи їх задоволення з метою більш ефективного прийняття рішень». Обговорення результатів оцінки (Катерина Максименко).

Місце проведення: Глобальне село: Європейська зона для спілкування.

12:30 – 14:30. Постерні презентації:

· Регіональна платформа СЄЦА: розбудова регіонального партнерства громадянського суспільства для кращого прийняття рішень по відповіді на ВІЛ/Туберкульоз (Катерина Максименко).

· Використання змішаних методів для розуміння каскаду послуг з лікування ВІЛ серед пацієнтів програм з використанням опіоїдних агоністів та людей, що вживають інєкційні наркотики (ЛВІН), у п’яти містах України (Альона Мажна).

Місце проведення: Зона демонстрації постерів, перший рівень (біля входу Arena Entrance)

12:50 – 12:55. Демонстрація фільму. Приречене дитинство: потрібно діяти терміново, щоб врятувати життя підлітків, які вживають наркотики (Ірина Жарук)

Місце проведення: Відеозал Глобального села.

16:30 – 18:00. Презентація: Розробка лікарських засобів і засобів для діагностики ВІЛ та цінова стратегія: нещодавні суперечки та пріоритети на майбутнє (Андрій Клепіков).

Місце проведення: Міжнародний конференц-центр, сесійна зала 6.

18:00 – 20:00. Презентація: Допомога у розвитку заради здоров’я у вік нерівності: що це означає у контексті відповіді на епідемію СНІДу? (Андрій Клепіков).

Місце проведення: The Southen Sun Elangeni & Maharani, 63 Snell Parade

ЧЕТВЕР, 21 ЛИПНЯ

12:30 – 14:30. Постерні презентації:

· Консультування та тестування на ВІЛ зменшує ризик сероконверсії ВІЛ серед людей, які вживають ін’єкційні наркотики в Україні» (Тетяна Салюк).

· Впровадження та валідація програми з використання PIMA CD4 в Україні (Альона Шост).

Місце проведення: Зона демонстрації постерів, перший рівень (біля входу Arena Entrance)

14:30 – 16:00. Презентація: Роль спільнот у системі охорони здоров’я. (Андрій Клепіков).

Місце проведення: Міжнародний конференц-центр, сесійна зала 11

14:00-14:45. Сесія «Потреби у ТП та шляхи їх задоволення заради розширення участі представників ключових уразливих спільнот у процесах прийняття рішень у сфері відповіді на епідемії ВІЛ/СНІДу у країнах СЄЦА: результати оцінки» (Катерина Максименко).

Місце проведення: Глобальне село: Зона спілкування Глобального фонду.

Ми будемо присутні на 2 виставочних стендах впродовж всієї конференції:

· Стенд International HIV/AIDS Alliance, #374

· Стенд Альянсу Громадського Здоров`я, #518

Приєднуйтесь до наших заходів у Дурбані!