Брутальне вторгнення два роки тому оприявнило всьому світові надзвичайну мужність та витривалість українського народу. Коли ми в Альянсі громадського здоров ‘я (АГЗ) згадуємо той лютий, якому наче немає кінця, ми з гордістю розповідаємо, як ми пристосувалися, як зміцнили свій вплив і стали ще ефективнішими попри всі негаразди.

У річницю цієї війни виконавчий директор Альянсу Андрій Клепіков заявив: “Два роки стійкості: Альянс досяг найбільших успіхів за свою 23-річну історію, розширивши свої програми підтримки на 40%, зберігаючи при цьому нашу основну місію та реагуючи на виклики війни”.

З початку війни понад мільйон осіб, ⁠що опинилися в скруті, ⁠змогли отримати гуманітарну допомогу від Альянсу. Ця суттєва підтримка демонструє нашу непохитну відданість українському народу в ці важкі часи.

Поряд з наданням гуманітарної допомоги, Альянс залишається надійним партнером у боротьбі з ВІЛ, туберкульозом та гепатитом. Знаходиться в авангарді новаторських профілактичних заходів з використанням штучного інтелекту (ШІ) та наданням мобільних медичних послуг на звільнених територіях.

Наші зусилля виходять за межі національних кордонів. Альянс продовжує впливати на впровадження сталих послуг у сфері ВІЛ, очолюючи найбільше регіональне партнерство SoS 2.0 у Східній та Південно-Східній Європі та Центральній Азії.

Долучайтесь до нас у підтримці народу України в подоланні цієї затяжної кризи. Ваш внесок насправді може змінити їхнє життя. Дізнайтеся більше та зробіть пожертву на donate.aph.org.ua