Європейська група з лікування СНІДу (EATG) та Альянс громадського здоров’я (Альянс) раді повідомити про запуск платформи STEP-UP MOOC.

STEP-UP MOOC (масовий відкритий онлайн курс) – це двомовна (англійська/російська) програма онлайн освіти для самостійного навчання. Платформа відкрита для всіх охочих розширити свої знання та експертизу у питаннях ВІЛ. Курс розроблений спільнотою для спільноти на основі багаторічного досвіду проекту EATG щодо нарощування потенціалу STEP-UP (Навчання навичкам для розширення можливостей пацієнтів).

STEP-UP MOOC створений для активістів з усієї Європи та Центральної Азії, молодих дослідників, працівників охорони здоров’я та тих, хто працює із ключовими спільнотами. Зареєструвавшись, ви отримаєте безплатний доступ до вичерпних знань, підтримки у питаннях мобілізації спільноти та до тренінгів з адвокації, які допоможуть вам посилити вашу діяльність та досягти реальних змін.

Курс підійде як новачкам, так і фахівцям з досвідом. Зареєстровані учасники зможуть пройти курс повністю або підвищити свої знання з однієї або кількох тем курсу в наступних областях:
– Наука та ВІЛ/СНІД, опортуністичні інфекції, вакцина від ВІЛ та розробка клінічних випробувань
– Стигма, дискримінація та криміналізація
– Зниження шкоди та надання послуг вразливим групам
– Адвокація доступності лікування з фармацевтичними компаніями та політика ціноутворення
– ВІЛ та ментальне здоров’я
– Старіння та коморбідності
– Міграція та подорожі з ВІЛ

Отримати сертифікат про навчання можна з проходження як окремих модулів, так і всього курсу.

Протягом двох місяців після запуску організатори оберуть учасників для виїзного воркшопу STEP-UP Weekend у Європі. Для того, щоб вашу кандидатуру розглянули для участі у воркшопі, ваша оцінка на підсумковому іспиті курсу має становити 80% або вище, а також подати концепцію проекту, спрямовану на створення реальної цінності для вашої спільноти.

Доступ до курсу та сертифікації буде доступний протягом усього року.
Реєстрація на курс відкрита та до участі запрошуються усі.

Як зареєструватися?
Крок перший – будь ласка, поділіться з нами вашими даними, використовуючи цю форму. (https://bit.ly/stepupmoocregistration)

Крок другий — Ви отримаєте лист від e-Sia з доступом до онлайн-платформи з курсом, а також шестизначний пароль для логіну. STEP-UP MOOC надає курс на платформі онлайн навчання e-Sia learning platform.

Дізнайтесь більше про STEP-UP: https://www.eatg.org/projects/step-up/

Залишились питання? Будемо раді відповісти:
Дані Столбунов, STEP-UP MOOC менеджер, EATG, stepup@eatg.org
Інна Гаврилова, старший менеджер з комунікацій, Альянс Громадського здоров’я gavrylova@aph.org.ua

*Академія STEP-UP є флагманським проектом EATG із 2013 року. Після п’яти очних циклів та одного онлайн-курсу нова реалізація STEP-UP MOOC є онлайн-платформою навчання, створеною у співпраці з Альянсом громадського здоров’я. Як новий формат, так і участь партнерської організації зі Східної Європи та Центральної Азії (СЄЦА) спрямовані на забезпечення більш широкого охоплення учнів з різних країн.

Ця ініціатива була незалежно розроблена EATG і стала можливою завдяки спонсорській підтримці Gilead Sciences Europe Ltd. EATG визнає, що Gilead Sciences Europe Ltd не мала жодного контролю чи участі у структурі, чи змісті ініціативи. STEP-UP MOOC реалізується у співпраці з Альянсом громадського здоров’я.