Цей рейтинг — ще одна можливість сказати дякую всім, хто довіряє нам і підтримує нашу місію. Ми радіємо тому, що Форбс розмістив нашу організацію на 7 місце свого рейтингу найбільших благодійних організацій України. Це ще одне визнання величезної роботи і надійних партнерств, які щодня змінюють і рятують життя мільйонів людей.

За підтримки наших партнерів і донорів, ми реалізуємо гуманітарні та медичні проєкти по всій території України, в тому числі у так званій “червоній зоні” (5-50 км від лінії фронту) –  деокупованих територіях, де доступ до медичної допомоги є критично важливим. 

Наші досягнення за 2023 рік:

ВІЛ: Майже половина людей з діагнозом ВІЛ+ в Україні у 2023 році пройшли тестування в проєктах Альянсу. Понад 40% тих, хто вперше почав АРТ, скерували Альянс та партнери.

Туберкульоз: в програмах Альянсу у 2023 році серед груп ризику виявлено 871 випадок туберкульозу, що на 150 випадків (20%) більше, ніж у 2022 р. 100% з-поміж виявлених почали лікування.

Гепатит С: забезпечено 97,8% успіху лікування. У Донецькій та Дніпропетровській областях почали працювати 5 нових пунктів для лікування хворих на ко-інфекцію ТБ/Гепатит С.

Первинна медична допомога на деокупованих територіях:

Мобільні лікувальні пункти охопили 152 віддалені райони Харківської, Херсонської, Запорізької та Донецької областей, надавши критичні медичні послуги понад 9000 людей.

Гуманітарна програма: Альянс видав 545 міні-грантів для підтримки уразливих спільнот: 293 694 людей отримали притулок, харчування, переселення та Ін.

Гуманітарні конвої: доставлено 2000 тонн гуманітарної допомоги до сотень закладів охорони здоровʼя, гуманітарних та волонтерських організацій, які охопили 1 000 000 українців.

Підтримка внутрішньо переміщених осіб: адресувавши понад 30 тис. звернень, HelpNOW забезпечив безперервну підтримку лікування ВІЛ, туберкульозу, наркозалежності та психічного здоровʼя українців в 52 країнах.

ЗСУ: 10% з усіх випадків туберкульозу серед військовослужбовців виявлено за підтримки Альянсу. Надано медичні евакуаційні автомобілі. У Львові відкрили інклюзивний центр із послугами реабілітації для ветеранів з ампутаціями, які проходять протезування.

Ми не просто йдемо вперед — ми будуємо майбутнє, де кожен українець матиме можливість відновити своє життя, попри всі виклики. Навіть у найтемніші моменти ми віримо, що попереду на нас чекає світло. 

Разом ми сильніші за будь-які труднощі! Разом ми творимо світле майбутне для України! Разом ми переможемо!