З метою посилення роботи партнерської мережі з державними установами, а саме з Міністерством молоді та спорту України та обласними адміністраціями, 14-16 листопада 2018 року у ДОЛ Дніпро, м.Козин Київської області Альянс громадського здоров’я провів семінар для партнерів – громадських, молодіжних та інших установ і організацій.

Проведення даного заходу є вкрай важливим в контексті переходу від фінансування програмою Глобального Фонду на державне фінансування та в контексті реформ, які зараз проходять в Україні.

В ході семінару фахівці ознайомились з державною програмою «Молодь України 2016 – 2020», дослідженням про стан молоді, програмою «Молодіжний працівник» та діяльністю Асоціації молодіжних центрів.

Семінар був організований Альянсом з метою, щоб його партнери стали активними учасниками державних програм, які спрямовані на покращення здоров’я молоді. В тому числі профілактичних акцій та забезпечення прав представників ключових груп, профілактики та лікування ВІЛ/ТБ та інших соціально-небезпечних захворювань.

На семінарі були розглянуті умови та критерії фінансування в рамках програми Молодь України 2016-2020, строки оголошення конкурсів та фінансування, яке передбачене на кожну область України.

Альянс щиро дякує усім партнерам, причетним до цієї події, та співорганізаторам заходу: Департаменту молодіжної політики Міністерства молоді та спорту України та команді Київського обласного молодіжного центру.